Blogger Widget

2017. március 30., csütörtök

Gyönyörű fülbevalók percek alatt akár az elhasznált bőrövedből

Van egy régen felfedezett kedvenc fülbevalókellékem, amivel mindig is nagyon szerettem dolgozni, mert másodpercek alatt tudok nagyon mutatós ékszereket készíteni akár szemétből is. Például ilyeneket:


Így néz ki a drága, és bár fogalmam sincs mi a neve, az a tapasztalatom, hogy minden gyöngyösboltban megtalálható olyan 10, 20 forintért. Ennek a segítségével mindenféléből tudunk fülbevalót vagy nyakláncot készíteni. Például bőrből.


Gondolom Ti is sokszor jártatok úgy, hogy egy bőrövet már annyit hordtatok, hogy a lyukaknál teljesen elfáradt az anyag, vagy mondjuk egy szeretett bőrcsizmátoknak már széthordtátok a talpát, ezért ki kellett dobni, pedig a csizma szára még gyönyörűen mutatott.

Nos velem sokszor előfordult a dolog, és ezeknek a daraboknak mindig sajnáltam kidobni az el nem használódott, még gyönyörű állapotban lévő bőrrészt, és lelkesen gyűjtögettem, mondván biztosan jó lesz valamire. Hát úgy tűnik megérte a gyűjtögetés.


Csak ki kell vágnod a neked tetsző formát valamilyen bőrből, és rá kell erősítened egy fogóval a kis csodakelléket. Ha van otthon akrilfestéked, akkor a színekkel is bátran játszhatsz!



Vásárolj be szép, de lehetőleg nem túl nehéz gyöngyökből és készíthetsz igazán elegáns fülbevalót is. A sorok aljára érdemes egy kisebb gyöngyöt is fűzni, ami megtartja a felső gyöngyöket, illetve érdemes a három gyöngysort egy kisebb bőrdarabra varrni, amire aztán könnyen rá tudjuk erősíteni a kis fogas csodakellékünket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése